Confidential Financial Services Client Seattle Office Renovation

Building Architecture- Large Scale (>10,000 sf)

Project Narrative

Seattle is home to this client’s growing tech team. Their previous office was tired and lacking any local flavor, so upon relocating to a high-rise building, they wanted to invest in the space and create a tech hub that aligns with their brand, attracts the best-in-class tech talent, and reflects Seattle’s culture.

Upon arrival, the elevator doors open to reveal an intimate corridor covered in geometric wood panels that represent the mountain ranges unique to this region. As you turn, light flows in from the exterior windows and welcomes you into the social hub. Exposed ceilings, concrete floors, and painted cross bracing create an industrial feel that celebrates the building’s architecture and compliments the nature of their work. A full-glass bifold wall allows for flexibility and adjacency between the social hub and the multi-purpose room—creating space for training, large meetings, and events. Just beyond the social hub, you enter an energetic game room that allows employees to refocus and recharge before getting back to work.

Throughout the rest of the office, workstations are located on the perimeter of the floor and are equipped with the tools and technology employees need to work individually. Since tech teams tend to shift over time, the space contains flexible furniture—like modular huddle rooms—to better serve their team.

This Seattle office is now a proper home for our client’s flourishing tech team. The polished office is sure to turn heads—for current employees as well as prospective ones.

Speciality Awards

Project Details

Submission Category

Building Architecture- Large Scale (>10,000 sf)

Date of Completion

March, 2020